fredag den 29. juli 2016

Middelalderfestival 2016

Vi nærmer os hastigt en ny middelalderfestival, der er ca. 1 mdr. til :)

Så derfor er det nu muligt at tilmelde sig som hjælper til dette års middelalderfestival.

Vores primære aktiviteter har omdrejningspunkt i middelalderskolen, som er GRATIS aktiviteter til børn. Der er 15-20 forskellige aktiviteter, som alle er afhængige af at nogen vil stå med dem.

Sidste år, var der ca. 800 børn igennem vores aktiviteter, og vi håber lidt at der vil være flere i år.

Du kan sagtens være med, du behøver ikke erfaring eller kunnen. Ej heller at være med i 2 døgn, du kan deltage fra 3 timer og opefter. Vi har valgt 3 timer som minimum, så man rigtig kan mærke stemningen.

I år er der igen Skole, med Latin og skrivelære, men også masser af peblinge aktiviteter som træsnitteri, stensmykker, glasmosaik, smedie, garn og filt arbejde, naturlære og meget mere. I år har vi så også hestehold som noget helt nyt, hvor det er muligt som væbnerpebling at strigle, fodre og muge ud hos hesten. Det skal der nok komme god spas ud af.

Vi har også gennem hele vinteren haft en del 'unge' damer til at lave middelalderdukker, som vi vil forsøge at sælge i dragtudlejningen.

I år har vi også fået en ny opgave af middelalderfestivalen, nemlig at fylde olielamper for hele festivalen. Det er et beskidt stykke arbejde, men heldigvis godt betalt. Så der er brug for 10 eller flere personer 2 gange, til dette. Se mere i tilmeldingen.

Stadeplan og vagtplaner vil blive lagt op her, så alle er opdateret. Så følg med på siden

Du kan tilmelde dig her : https://horsensspejder.wufoo.com/forms/hjalper-til-middelalderfestival-2016/

Vi ses til en fantastisk oplevelse